Werksessies

Alle werksessies zijn inmiddels geweest. Mocht u ze gemist hebben en alsnog mee willen denken? Stuur dan een e-mail met uw idee en contactinformatie naar schneider@dtnp.nl. Momenteel zijn wij druk bezig met alle opgehaalde verhalen en ideeën te verwerken. Meer informatie volgt binnenkort op deze website.

Via deze pagina kunt u, als vrijmoedige Gelener met een hart voor de stad, een plekje reserveren voor één van onze werksessies in Geleen:

  • De werksessies staan ingepland voor dinsdag 26 januari en vrijdag 29 januari a.s.;
  • Per dag zijn er zes tijdsvakken beschikbaar; per tijdvak kunnen 4 Geleners deelnemen;
  • Iedere sessie neemt circa 1 uur in beslag;
  • De werksessies vinden online plaats via MS Teams, met behulp van meerdere camera’s. Zo kunnen we ook via deze digitale weg gebruikmaken van de maquette;
  • We vragen deelnemers tijdens de sessie de camera aan te zetten, zodat we elkaar gedurende het gesprek in de ogen kunnen kijken;
  • Van de sessies worden geen video-opnames gemaakt. Wel maken we graag per sessie een ‘schermafbeelding’, waarop alle deelnemers zichtbaar zijn; indien u hier bezwaar tegen heeft vernemen wij dit graag vooraf.

Het resultaat van de werksessies (bruikbare ideeën, mogelijke barrières, nieuwe samenwerkingsverbanden, kansrijke ontwikkellocaties, etc.) wordt door DTNP samengevat en eind februari gepresenteerd. Ons doel is om eenieder te laten leren van de kracht van lokale ideeën en lokale netwerken. Wij hopen ook de toekomstige transformatie van het centrum een handje te helpen door nu de Geleners samen te brengen en mogelijke belemmeringen te benoemen.

Door deel te nemen aan de werksessie gaat u er mee akkoord dat alle (spontane of bestaande) ideeën, dromen en wensen die ter tafel komen, in het vervolg van het project breed gedeeld worden*.

* Uiteraard gaat DTNP zo zorgvuldig mogelijk om met gevoelige informatie, en vragen wij aan deelnemers hetzelfde. Echter, aan dit project kunnen geen rechten worden ontleend; het staat alle deelnemers vrij om op eigen titel, al dan niet samen met andere vrijmoedige Geleners, vervolg te geven aan de ontstane ideeën, dromen en wensen. Sterker nog, dat zouden we graag zien!

Hoe schrijf ik me in?

Via onderstaande kalender kunt u zich inschrijven voor een beschikbaar tijdsvak. Hier selecteert u de dag (dinsdag 26 jan. of vrijdag 29 jan.) en het tijdstip waarop u wilt deelnemen. Door uw gegevens in te vullen en op de knop ‘verzenden’ te klikken, reserveert u een plekje in deze werksessie*.

U ontvangt na uw inschrijving automatisch per mail een bevestiging van uw reservering. Let op! Dit is nog geen definitieve bevestiging van uw deelname. 

Uiterlijk één week voorafgaand aan de werksessie ontvangt u van ons (DTNP) een definitieve bevestiging dat u geselecteerd bent om deel te nemen en dat de werksessie op de door u gekozen dag en tijd doorgaat.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de werksessies, of problemen ondervinden bij het reserveren, dan helpen wij u graag. Hiervoor kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met DTNP (via 024-379 20 83) of een e-mail sturen aan info@dtnp.nl.

* Per Gelener kan maar één plek (in één tijdsvak) gereserveerd worden. Wanneer er met één e-mailadres meerdere plekken worden gereserveerd, hanteren wij de laatst binnengekomen reservering als leidend. Indien u graag met meerdere mensen deelneemt aan de werksessie, dan vragen wij ieder van u om zich zelfstandig in te schrijven; we benadrukken daarbij dat het de bedoeling is om op persoonlijke titel (als Gelener) deel te nemen aan de werksessie.

Reserveer een plekje en ‘kraak’ mee!

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Verzenden

Foto: DTNP